Happy Ears ®

I dagens samhälle lever många människor i ett ständigt brus. Ett brus som ofta blir till oljud. Därför har vi skapat Happy Ears, ett hörselskydd som är speciellt framtaget för att uppfylla våra krav på komfort, design och framförallt funktion.

Kategori:

Beskrivning

Happy Ears kan användas av många – konsertbesökaren, resenären och den som vill arbeta eller sova ostörd – för att bara nämna några.

En svensk innovation
Happy Ears öronproppar är en vidareutveckling av marknadens högkvalitativa hörselskydd. Den unika konstruktionen kombinerar utmärkta ljuddämpnings- och ljudåtervinningsegenskaper. Vanliga skumgummiproppar dämpar generellt för mycket vid höga kontra låga frekvenser vilket ger en dålig återklang av ljudet. Happy Ears däremot, ger en medeldämpning på cirka 20 dB på alla frekvenser. Det innebär att propparna skyddar örat mot skadligt ljud samtidigt som de bevarar en god ljudkvalitet och känsla. Happy Ears är tillverkade i Sverige.

Klar ljudbild
Samtidigt som öronproppens hatt täpper till hörselgången, gör fotens hårda kärna att ljudet som leds in till örat bibehåller en klar nyans och en tydlig ljudbild skapas. Den unika konstruktionen ger en känsla av att volymen sänks utan att ljudet förvanskas. CE-certifierade enligt EN352-2:2002.

Konstruktion
Den unika konstruktionen – fotens hårda kärna och det mjuka ytskiktsmaterialet – skapar ljudbilden, hörselskyddet och komforten som är så kännetecknande för Happy Ears. Öronpropparna är tillverkade av ABS i stommen och termoplastisk elastomer (TPE) i ytskiktet. Alla material som används i Happy Ears är medicinskt godkända.

Skydd
När öronproppens mjuka hatt förs in i ytterörat formas den efter örat och bildar en nästan rund form. Det mjuka materialet strävar dock efter att återta sin ursprungliga ovala form vilket skapar ett tryck mot den yttre hörselgångens sidor. Det trycket gör att Happy Ears hörselskydd sitter säkert och förhindrar ljud att nå trumhinnan.

Komfort
Happy Ears är lättanvända och kan enkelt placeras i hörselgången. Andra öronproppar kräver ofta att användaren formar hörselskyddet för att det ska passa örat. Det är inte bara är ett störande moment, utan det medför också risken att smuts och bakterier från händerna förs in i örat. Genom Happy Ears användarvänliga och hygieniska konstruktion undviks detta. Designen är utformad så att öronpropparna inte ramlar ut när du sover och de är ljudlösa när de sitter i örat. Materialvalet, med den mjuka plasten, gör nämligen att proppen är tyst när den går från normalt till hoptryckt läge.

Miljövänlig
Öronpropparna går att använda flera gånger och rengörs i ljummet vatten. Använd inga kemikalier eller maskindisk. Förvaras torrt och rent i etuiet för bästa hållbarhet.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Happy Ears ®”