Dry floating

Vad är dry floating?

Zerobody Dry Floating är ett unikt och innovativt system som gör att du flyter på 400 l vatten som är 36 grader varmt. Tack vare ett mjukt och patenterat membran behöver du inte klä av dig eller bli våt: du behöver bara lägga dig i och koppla av.

Det är bekvämt och lätt att använda, passar alla och har inga kontraindikationer. Vårt sinne – medan kroppen är torr och flyter i noll tyngdkraft över vatten vid basaltemperatur (36°C) – befrias från oro över gravitation, kroppsvikt balans, rörelse och värmereglering. Detta verkar vara uppgifter som vårt sinne utför naturligt och automatiskt men i själva verket kräver de en enorm mängd energi. Att vara fri från dessa uppgifter gör att vårt sinne kan vila och frigöra spänningar.

Av denna anledning är ditt sinne bättre förberedd att ta emot ny information och med ökad effektivitet genomföra meditation- eller koncentrationsövningar jämfört med när vi ligger på en traditionell avslappningsäng eller stol. Zerobody är en riktig booster för att framgångsrikt öva mindfulness.

Gör din kropp en tjänst

Unna dig en vilsam upplevelse där omvärldens påfrestningar reduceras till ett minimum.


Boka tid